sommarjobb.sundsvall.se

Ansök om sommarjobb hos Sundsvalls kommun

Arbete

Assistenter till sommarskolan
Skolassistent i sommarskolan Läs hela annonsen! Sommarskolan riktar sig till elever i grundskolan och syftet med den är att hjälpa ungdomar att nå behörighet att söka ett nationellt program på gymnasiet. Vi söker dig som gillar att jobba med ungdomar, kunskap och lärande och vill prova på ett pedagogiskt arbete. Vi söker lärarassistenter som ska hjälpa ungdomar med studier i engelska, matematik och svenska alternativt svenska som andraspråk. Som assistent arbetar du under lärares ledning med praktiska och pedagogiska uppgifter. Du arbetar relativt självständigt med stort egenansvar för att stödja eleverna i deras lärande. Det är ett heltidsarbete, som vid sidan av det direkta elevarbetet innehåller praktiska moment för god arbetsmiljö och ordning. Detta sommarjobb sträcker sig över tre veckor, 17/6 - 5/7. De två första veckorna jobbar du på sommarskolan som skolassistent. Sommarskolan är i år placerad centralt i Sundsvall på S:t Olofsskolan Åkersvik. Den tredje och sista veckan innebär arbete på ett sommarfritids på någon av följande skolor Hellbergsskolan , Högoms skola, Matfors skola, Vibackeskolan eller S:t Olofsskolan. Du studerar på ett gymnasium och är folkbokförd i Sundsvall. Du är framgångsrik i dina studier och kan visa det genom dina betyg (om du går år 1 på gymnasiet bifogar du ditt slutbetyg från grundskolan; går du år 2 eller 3 bifogar du ditt gymnasiebetyg). Du gillar att arbeta i sociala sammanhang och har lätt skapa nya kontakter. Du är duktig på att lyssna och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du har lätt för att följa instruktioner och tar personligt ansvar för arbetstider och uppgifter du får. Givetvis är du drogfri. Vi vill att du i din ansökan beskriver dig själv som person, inställning till skola och studier, fritidsaktiviteter och framtidsplaner. Vi vill även att du motiverar varför du söker arbetet som assistent i sommarskolan. Assistentarbetet är enligt de flesta tidigare medarbetare mycket roligt och stimulerande, eftersom det är menings- och betydelsefullt och dina insatser gör skillnad för många. För att arbeta inom Barn- och utbildningsförvaltningen måste du vid eventuell anställning lämna ett utdrag ur Polisens belastningsregister.

Uppgifter om arbetsplatsen

Sundsvalls kommun
Barn och utbildning
Sommarskolan
Hovrättsgatan 2
85253
Sundsvall

Krav

Inget körkort
Tjänsten kräver ej att sökande är över 18 år.

Personuppgifter

ÅÅÅÅMMDDxxxx

Om du saknar 4 sista siffror och har LMA-kort med AT-UND (Första 8 siffror är obligatoriska)

Endast siffror

Endast siffror

Närmast anhörig

Närmast anhörig är personen som blir kontaktad ifall att någonting händer. Denna kan vara t.ex. en förälder, äldre syskon, eller annan myndig person.

Endast siffror

Ansökan

Skriv lite information om vem du är, vad du är intresserad av och vad du är duktig på

Om du har ett cv kan du ladda upp det. (Tillåtna filtyper: .pdf, .docx)

(Tillåtna filtyper: .pdf, .docx)

Förhandsgranska ansökan

När du söker sommarjobb hos Sundsvalls kommun godkänner du att Sundsvalls kommun sparar och behandlar dina uppgifter. Personuppgifterna sparas upp till 3 år för att säkerställa att så många ungdomar som möjligt kan erbjudas sommarjobb varje år.
Jag accepterar

Förhandsgranska ansökan

Personuppgifter

Närmast anhörig

Ansökan

Skicka in ansökan

När du söker sommarjobb hos Sundsvalls kommun godkänner du att Sundsvalls kommun sparar och behandlar dina uppgifter. Personuppgifterna sparas upp till 3 år för att säkerställa att så många ungdomar som möjligt kan erbjudas sommarjobb varje år.